Rudens sezonas Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, aptverot divas nedēļas nogales – no 11. līdz 20. oktobrim –, un tajā piedalīsies 20 dažādi Liepājas ēdināšanas uzņēmumi.
Liepājā sākusies aktīvā kultūras sezona un, lai piedāvātu gan vietējiem iedzīvotājiem, gan pilsētas apmeklētājiem plašākas iespējas izbaudīt pilsētas viesmīlību, šoruden turpinās gada sākumā iesāktā tradīcija un Liepājas restorānu nedēļa norisināsies divas nedēļas nogales.
Dalību Liepājas restorānu nedēļā apstiprinājuši 20 Liepājas restorāni un kafejnīcas – restorāni "Hoijeres krogs", “Chef Nauris Hauka”, "Olive", "Oskars", "Maestro Design Hotel&Restaurant", "MO Liepāja", "Parka Paviljons", "Piano", "SIIL", "Spīķeris 53", "Teika", "Tik un Tā...", "Upe", “Pastnieka māja”, restorāns/bārs "Kapteinis", Āzijas restorāns "Rīsi + nūdeles", zivju restorāns "Boroffish", kafejnīca "Sakta", beķereja “Roma”, kā arī burgernīca "Pasta burgers".
Rudens Liepājas restorānu nedēļa turpinās jau iesākto tradīciju, piedāvājot iespēju vietējiem iedzīvotājiem un pilsētas viesiem atklāt un no jauna iepazīt Liepājas ēdināšanas uzņēmumu daudzveidību. Restorānu nedēļas apmeklētājiem būs iespēja arī atklāt jaunas garšas un ēdienu variācijas, kas līdz šim nav bijušas ikdienas piedāvājumā.
Restorānu un kafejnīcu šefpavāri ir izstrādājuši īpašas ēdienkartes, kas pārsteigs gan ar tradicionāliem, gan radošiem risinājumiem – būs pieejamas vairāku kārtu maltītes, kurās apvienotas dažādas garšas un jauni ēdienu pagatavošanas paņēmieni. Šādu piedāvājumu cenas būs ļoti pievilcīgas, svārstoties līdz 35 eiro par vairāku kārtu maltīti.
Īpaši Liepājas restorānu nedēļai radītās ēdienkartes tiks publicētas tuvāko nedēļu laikā.
Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.